Paralaksa tła

Kulinaria: Pieczone cukinie

Podziel się wiedzą!

Składniki:

  • 3 cukinie
  • 1/2 kg mięsa mielonego 
  • Ser żółty
  • Pomidorki koktajlowe 
  • Oregano 
  • Sól
  • Pieprz 

Przygotowanie:

Myjemy cukinie oraz wydrążamy środek. Mięso mielone przyprawiamy do smaku: pieprzem oraz solą. Faszerujemy cukinie mięsem. Pomidorki i ser kroimy w drobne cząstki, układamy na cukinii. Na koniec dokładamy świeże oregano. Pieczemy w 170 st. Celsjusza przez 20-25 min w zależności od wielkości cukinii. 

Żaneta z Łyszkowic

Zrzut ekranu 2018-08-08 o 21.01.53
Podziel się wiedzą!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *