Paralaksa tła

Kulinaria: Miłosny rulon serowo-wiśniowy

Podziel się wiedzą!

Składniki:

  • 1 szklanka wiśni
  • 1/2 szklanki lekkiego rumu
  • 500 gram serka śmietankowego
  • 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego
  • 1 szklanka posiekanych orzechów pekan
  • krakersy

Przygotowanie:

Wymieszaj wiśnie, rum i odczekaj godzinę. Dodaj do serka. Wymieszaj z ekstraktem oraz uformuj z masy walec. Przykryj folią i schowaj w lodówce na minimum 2h. Walec obtocz w orzechach, podawaj z krakersami.

Anita z Katowic

Zrzut ekranu 2019-02-14 o 01.09.57
Podziel się wiedzą!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *