Paralaksa tła

Kulinaria: Pieczarki kosmopolitańskie

Podziel się wiedzą!

Składniki (ciasto):

  • 4 pieczarki portobello
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 1/2 szklanki kukurydzy (wypłukanych)
  • 1/2 szklanki czarnej fasoli (wypłukanej)
  • 1 szklanka przecieru pomidorowego
  • 1/4 łyżeczki soli
  • 1 szklanka tartej mozzarelli
  • 2 łyżki szczypiorku posiekanego

Przygotowanie:

Rozgrzej piekarnik z funkcją grilla. Pieczarki posmaruj z zewnątrz oliwą. Wszystkie składniki prócz sera wymieszaj, nadziej powstałym farszem każdą pieczarkę oraz posyp mozzarellą. Piecz do momentu rozpuszczenia sera. ✤

Monika z Głupczyc

Podziel się wiedzą!

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *